HISTORIEK

Silva

Vanaf 1 januari 2023 werd Hike-A-Way de officiële distributeur voor Silva Benelux. Een Zweeds merk dat al 85 jaar outdoor producten ontwerpt en produceert gaande van hoofdlampjes, kompassen, bagagerie, verrekijkers en wandelstokken. Zowel in de outdoor- en professionele markt zijn ze gekend voor de kwaliteit en standvastigheid van hun producten. 


AANSPREEKPUNT BE/LUX

Frederic Lardinois 
+32 492 39 92 07
Frederic@hikeaway.be

AANSPREEKPUNT NL

Niels Van Rossem
+31 6 11 78 68 81
Niels@hikeaway.be


MEER OVER

Silva

In 1933 vonden de Zweedse broers Björn, Alvar en Arvid Kjellström het eerste met vloeistof gevulde kompas uit. En daarmee begon het verhaal van SILVA outdoor. Het kompas was niet alleen de eerste in zijn soort, maar legde ook meteen de globale standaard voor de hedendaagse navigatie. In 1935 lanceerden de broers hun eerste hoofdlamp – de Zeiler – en het merk SILVA zag het levenslicht.

Tot op de dag van vandaag ontwikkelt en ontwerpt SILVA producten voor volbloed outdoor mensen. Of het nu gaat om hardlopen, skiën of pendelen naar school of werk: met een product van SILVA kunt u gaan en staan waar u wilt, op elk tijdstip, onder alle omstandigheden. Naast kompassen heeft SILVA door de jaren heen het assortiment uitgebreid met nieuwe producten voor de outdoor liefhebbers. Zoals verrekijkers, hoofdlampen en outdoor-accessoires.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie: www.silvasweden.com

Volg Silva op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte.
#silvaglobal #silvasustainability #silvacompass #silvalight