Over ons

OUTDOOR

Van een droom een concreet plan maken, op goed geluk naar een grote internationale Outdoor-beurs trekken en terugkeren met een overeenkomst op zak met twee merken. Zo is het avontuur van Hike-A-Way begonnen. Ons aanbod bleef continu groeien en evolueren en intussen werken we trots samen met het merendeel van de Belgische en Nederlandse buitensportzaken.

...AND BEYOND

We zagen doorheen de jaren de markt sterk veranderen. Naast de niche voor gespecialiseerd buitensportmateriaal kwam er stilaan een breed aanbod voor elke vrijetijdsgenieter en microavonturier die op zoek is naar buitenbeleving. Dankzij de technische expertise en de authentieke duurzaamheidsidealen van de outdoormerken kon deze brede vraag naar toegankelijk en betrouwbaar materiaal gepast beantwoord worden. Hike-A-Way verbreedde zijn horizon en we mogen inmiddels al geruime tijd ook (multi)sportwinkels, fietsspeciaalzaken, eco-shops, lifestyle- en concept stores tot onze vaste klanten rekenen.

“Beyond” staat bij Hike-A-Way niet enkel voor het veelzijdige aanbod dat de outdoormarkt overstijgt maar evenzeer voor onze aanpak en de relaties met onze klanten en onze merken. Via open communicatie, proactief en oplossingsgericht handelen, en een persoonlijk contact willen we voor iedereen een betrouwbare partner zijn waarbij een kwalitatieve service de basis vormt voor een succesvolle samenwerking op lange termijn.

In ons hoofdkantoor in Haacht kan je als aankoper de collecties van onze merken komen bekijken in de verschillende showrooms. Ook onze bureaus zijn hier ondergebracht. Het magazijn werd recentelijk verhuisd naar een grotere locatie waardoor we nu ca 1600m² opslagruimte hebben. Onze Nederlandse klanten kunnen terecht in het Sports Business Center in Leusden waar we sinds 2019 eveneens over een showroom beschikken.