HISTORIEK

Häago

Häago, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is een toonaangevende fabrikant van warmte pads. Gaande van hand-, teen-, en bodywarmers tot warmers in de vorm van inlegzolen. Zeg vaarwel tegen koude met Häago warmers!

Elke warmer bevat alleen natuurlijke ingrediënten, wat betekent dat ze volledig kunnen worden gerecycled, waardoor ze de beste keuze zijn voor het milieu en jouw lichaam.
AANSPREEKPUNT BE/LUX

Sarah Van de Put
+32 473 901 592
Sarah@hikeaway.be

AANSPREEKPUNT NL

Niels Van Rossem
+31 6 11 78 68 81
Niels@hikeaway.be

Jeroen Hoveling
+31 6 57 93 35 96
Jeroen@hikeaway.be
MEER OVER

Häago

De warmers zijn gemaakt van ijzerpoeder, actieve kool, vermiculiet, water en zout, allemaal in een polypropyleen zak. Zodra de buitenverpakking wordt geopend, vindt een natuurlijke exotherme reactie plaats tussen het ijzerpoeder en de zuurstof in de lucht. Zout helpt het proces te versnellen, terwijl de actieve kool de warmte verspreidt die ontstaat door de reactie.

In slechts vijf minuten bereiken de warmers een temperatuur van 50 graden Celsius. Het vermiculiet werkt als een isolator en helpt de temperatuur maximaal tien uur te handhaven. Dit is perfect voor skiën, snowboarden, winterwandelingen, hardlopen, buitenactiviteiten en algemeen gebruik in de winter. Kortom: Häago houdt de koude op afstand.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie:
www.haago.com

Volg Häago op Instagram en blijf op de hoogte.
#HäagoWarmth  #ColdWeatherEssentials