HISTORIEK

Sjö&Hav

Ontstaan vanuit een passie en een bezorgdheid voor de natuur ergens op een klein eilandje in de Archipel van Stockholm. Daar waar het buitenleven een standaard is en waar je ook in eenvoudige omstandigheden zoals in een bos, op een berg of aan een meer jezelf en je spullen proper wil houden. Maar geen enkele zeep, shampoo of detergent voldeed aan de eisen van een minimale impact op mens en milieu en dus gingen Kim en Åsa zelf aan de slag om deze leemte op te vullen. In 2004 zag Sjö&Hav, Zweeds voor ‘meer en oceaan’, het levenslicht.

In samenwerking met innovatieve Zweedse producenten ontwikkelde Sjö&Hav een bio-afbreekbare zeep en shampoo volgens strenge milieu-eisen  bruikbaar in zowel warm douchewater als in ijskoud zeewater. 


 


AANSPREEKPUNT BE/LUX

Frederic Lardinois
+32 492 39 92 07
Frederic@hikeaway.be

AANSPREEKPUNT NL

Jeroen Hoveling
+31 6 57 93 35 96
Jeroen@hikeaway.be
MEER OVER

Sjö&Hav

Na een succesvolle lancering werd het assortiment uitgebreid met compacte 2-in-1 formules (huid&haar en was&afwas), een conditioner en een parfumvrij afwasmiddel.  Uiteraard opnieuw bio-afbreekbare kwaliteitsproducten, geproduceerd in Zweden en steeds conform alle geldende Europese richtlijnen en waar mogelijk nog een stap verder. Bovendien wordt het bestaande assortiment continu geëvalueerd en verbeterd.

Met Sjö&Hav Outdoor Care ga je voor één en al pure outdoorbeleving met een minimale impact.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie:
www.sjohav.com

Volg Sjö&Hav op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte:
#sjoochhav #swedishoutdoorcare