Hike-A-way is een groothandel,
onze producten worden via winkels verkocht aan consumenten.

CMP

Logo_CMP

Hike-A-Way is agent voor CMP in België. Neem een kijkje op de website van CMP voor specifieke productinformatie.

CMP is een snelgroeiend Italiaans merk, actief in (winter)sport- en outdoor textiel én schoenen voor zowel dames, heren als kinderen. Als onderdeel van het familiebedrijf Fratelli Campagnolo wordt CMP momenteel met veel gedrevenheid geleid door Fabio Campagnolo, zoon van bezieler en oprichter Giorgio Campagnolo die nog steeds een oogje in het zeil houdt.

Het verhaal van Giorgio begint al in de jaren ’50 wanneer hij op de plaatselijke markt in Bassano Del Grappa, Noord-Italië, oorwarmers verkoopt die hij zelf maakt met restjes wol uit het winkeltje van zijn moeder. Dertig jaar later produceert F. Campagnolo sportswear voor o.a. Puma en Reebok. En nog eens dertig jaar later wordt CMP gecreëerd. Een volwaardig Outdoor en Sportswear merk, ontstaan uit de passie en jarenlange expertise van een ondernemende familie.

Liefde voor de natuur, het buitenleven en het werk zijn waarden die het bedrijf definiëren. De collectie van CMP bestaat uit high-performance kleding geschikt voor verschillende sportactiviteiten, van skiën en outdoor tot het dynamische stadsleven. CMP collecties worden gekenmerkt door eindeloze kleurencombinaties en innoverende designs. 

“Real People. Real Products.” Dat is de beste omschrijving van het merk CMP; een oprecht verhaal van een hechte familie en echte mensen, die met veel passie werken aan stijlvolle en functionele collecties, elk seizoen opnieuw.
#TimeforCMP

facebook      instagram


0 producten

Geen producten