HISTORIEK

KAVU

KAVU is een filosofie en een levensstijl. De filosofie is gebaseerd op echte levenslust en hunkering naar het leven op de meest positieve manier. De KAVU manier is jezelf toewijden om het meeste uit elke seconde van elke dag te halen. Een KAVU-dag is een dag waarop er geen wolkje aan de lucht is en je eindeloos kunt blijven kijken.


KAVU is het oprechte streven naar de ultieme dag. Een dag met meer activiteiten, meer taken, meer herinneringen, meer gelach en glimlachen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Het betekent dat je elke dag behandelt alsof het een speciale dag is, en er dan ook voor zorgt dat het zo is.


Ons doel is om van elke dag een KAVU-dag te maken. We zullen nooit stoppen met het verspreiden van de KAVU levensstijl. Een levensstijl die wordt gedefinieerd door uitdagingen, geluk, onconventioneel denken, non-stop sportiviteit en elke dag ten volle beleven. 


AANSPREEKPUNT BE/NE/LUX

Ruth Awouters
+32 476 700 963
Ruth@hikeaway.be

MEER OVER

KAVU

Ons doel is om van elke dag een KAVU-dag te maken. We zullen nooit stoppen met het verspreiden van de KAVU levensstijl. Een levensstijl die wordt gedefinieerd door uitdagingen, geluk, onconventioneel denken, non-stop sportiviteit en elke dag ten volle beleven..

Neem een kijkje op de website voor meer informatie:
www.kavu.com

Volg KAVU op Instagram en blijf op de hoogte: 
#KlearAbove #VisibilityUnlimited #Kavu