MEER OVER

Hydro Flask

Bij Hydro Flask geniet elke eindgebruiker van een levenslange garantie op productiefouten. Dit onderstreept nogmaals de filosofie van het merk om enkel producten te ontwikkelen die quasi je hele leven kunnen dienen. Bovendien zijn alle doppen steeds apart verkrijgbaar en steeds compatibel met ‘oude’ modellen van flessen. Zo kan je effectief je favoriete Hydro Flask een leven lang gebruiken.
Ook haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid als vooraanstaand merk neemt Hydro Flask erg grondig op. Via het liefdadigheidsprogramma ‘Parks For All’ worden door Hydro Flask wereldwijd jaarlijks verschillende non-profits ondersteund die zich inzetten voor meer beschermde- en beter toegankelijke natuur.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie: www.hydroflask.com 

Volg Hydro Flask op Instagram en blijf op de hoogte:
#HeyLetsGo #RefillForGood #HydroFlask

HISTORIEK

Hydro Flask

Een duurzame dubbelwandige drinkfles die je water lekker fris houdt. Dat was het uitgangspunt voor de eerste HYDRO FLASK. De wereld behoeden voor lauw water was het doel. Het assortiment werd in de loop van de jaren uitgebreid, maar steeds met het volgende voor ogen: kwalitatief hoogstaande, nagenoeg onverslijtbare producten ontwerpen die hun inhoud -warm of koud- op temperatuur houden. Je vindt bij Hydro Flask dan ook alleen maar isolerende, dubbelwandige artikelen. Of het nu een waterfles, een koffiemok of een Food Jar is, elke Hydro Flask is voorzien van vacuümisolatie dankzij de TempShield™ technologie. Door het gebruik van hoogwaardig roestvast staal, zogenaamd ‘18/8 inox’, is elke fles perfect te reinigen en kunnen er geen smaken worden opgenomen en doorgegeven. Uiteraard is dit materiaal ook volledig BPA-vrij. Verder zorgt de Color Last™ poedercoating voor stralende kleuren, een goede grip en een condensvrije buitenkant. Een uitgekiend productieproces, overigens volledig in eigen productiefaciliteiten, maakt dat de flessen bovendien lichter zijn dan de meeste andere dubbelwandige flessen op de markt.

 AANSPREEKPUNT BE/LUX

Frederic Lardinois
+32 492 39 92 07
Frederic@hikeaway.be