HISTORIEK

Grangers 

Het Britse Grangers zet zich al sinds 1937 in om je te beschermen tegen alle weersomstandigheden dankzij z’n vooruitstrevende en milieuvriendelijke onderhoudsproducten voor outdoorkleding en -schoenen.

Gevestigd in het hart van Derbyshire UK, aan de rand van het Peak District, zijn ze trots op hun Britse erfgoed en op hun lokale productie. Bijna alle Grangers producten worden nog steeds in hun vestiging in Derbyshire gemaakt, zodat er volledige controle is over het productieproces om zo de kwaliteit van de producten dag in dag uit te garanderen. Een toegewijd laboteam evalueert systematisch het productieproces en de productformuleringen.


 


 


AANSPREEKPUNT BE/LUX

Frederic Lardinois
+32 492 39 92 07
Frederic@hikeaway.be

AANSPREEKPUNT NL

Niels Van Rossem
+31 6 11 78 68 81
Niels@hikeaway.beMEER OVER

Grangers

Gepassioneerd over de zorg voor het milieu gelooft Grangers dat er alles aan moet gedaan worden om de wereld waarin we nu leven te beschermen, zodat we in de toekomst het avontuur kunnen blijven opzoeken. In 1947 ontwikkelden ze zelfs 's werelds allereerste onderhoudsproduct op waterbasis, waarmee ze de weg vrijmaakten voor verantwoorde onderhoudsproducten. In 2007 kreeg Grangers als eerste onderhoudsmerk het bluesign®- label. Vandaag zijn alle Grangers onderhoudsproducten PFC-vrij, biologisch afbreekbaar en bluesign®-gecertifieerd. Met Grangers bescherm je dus niet enkel je outdoormateriaal, maar ook onze planeet.

Grangers werkt samen met een aantal van de grootste outdoormerken in de wereld. Ook Sprayway raadt voor het onderhoud van zijn producten Grangers aan.

Think Grangers and you ‘Think Different, Live Different and Explore More'.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie: www.grangers.co.uk

Volg Grangers op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte:
#grangers #withgrangersyoucan