HISTORIEK

Chimpanzee

Gezonde en goed gebalanceerde (sport)voeding is een essentieel onderdeel van elk avontuur. Met het veelzijdige assortiment van CHIMPANZEE beschik je altijd over de juiste brandstof voor jouw uitdagingen. Chimpanzee, als sportvoedingsmerk, staat voor de overtuiging dat voedingsstoffen het best worden opgenomen wanneer ze afkomstig zijn van kwaliteitsvolle, natuurlijke ingrediënten. Bij Chimpanzee vermijden ze daarom zo veel mogelijk het gebruik van artificiële additieven. Genetisch gemodificeerde organismen (GMO's) worden vanuit dezelfde filosofie en visie zelfs volledig geweerd uit de producten.

Of je nu traint voor een marathon, op bike-packing trip vertrekt met je gravelbike, gaat trekken met de rugzak, elke zondag gaat fietsen of gewoon zin hebt in een gezonde snack, op Chimpanzee kan je rekenen om je doelen te bereiken. Het aanbod is zeer compleet, gaande van proteïnerepen, energierepen en -gels tot isotone dorstlessers en recup shakes.


 

AANSPREEKPUNT BE/LUX

Frederic Lardinois
+32 492 39 92 07
Frederic@hikeaway.be

AANSPREEKPUNT NL

Jeroen Hoveling
+31 6 57 93 35 96
Jeroen@hikeaway.be


MEER OVER

Chimpanzee

Er is binnen het assortiment een ruime keuze aan vegetarische, veganistische, lactosevrije en glutenvrije producten. Dit maakt dat vrijwel iedere sporter zorgeloos kan rekenen op een optimale ondersteuning van het lichaam door de producten van Chimpanzee.

Bij wijze van wederdienst voor alle essentiële voedingsstoffen die door de natuur worden voorzien, draagt Chimpanzee vol overtuiging zijn steentje bij aan een betere planeet. Als lid van het befaamde 1% For The Planet netwerk wordt jaarlijks 1% van het omzetcijfer gedoneerd aan non-profits die zich inzetten voor natuurbehoud.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie:
www.chimpanzeebar.com

Volg Chimpanzee op Instagram en blijf op de hoogte.
#EatWellGoFar #EatWellRideFar #MadeWithLove