HISTORIEK

Trekmates

Trekmates begon in 1997 met het maken van outdoor accessoires. Vanuit een garage in Nottingham ontwikkelden men handschoenen en mutsen voor avonturiers en outdoor enthousiastelingen van alle soorten.

Trekmates gelooft dat het verschil in het detail zit, als het gaat om het ontwerpen van de accessoires, die je avonturen optimaliseren. Daarom is de ontwikkeling van elk product zo bijzonder. Ze willen er zeker van zijn dat hun outdoor accessoires presteren wanneer je ze het meest nodig hebt


 


AANSPREEKPUNT (BE/LUX)

Ruth Awouters
+32 476 700 963
Ruth@hikeaway.be

AANSPREEKPUNT (NL)

Jeroen Hoveling
+31 6 57 93 35 96
Jeroen@hikeaway.be


MEER OVER

Trekmates

Bij Trekmates is zowel prijs als prestatie een waarde die hoog in vaandel wordt getrokken. Ze  selecteren de meest geschikte functies die u nodig heeft, rekening houdend met de avonturen waar hun accessoires zullen worden gebruikt. Waar mogelijk hebben ze hun accessoires ontworpen met multifunctionele functies om de veelzijdigheid en waarde te verhogen, zodat de Trekmates producten kunnen worden gebruikt voor veel verschillende activiteiten, waar uw avontuur u ook brengt.

Ze hebben innovatieve nieuwe ontwikkelingen ontwikkeld om de uitdagingen te overwinnen die je buiten vaak tegenkomt. Trekmates heeft hun ervaring als wandelaars, klimmers en algemene liefhebbers van het buitenleven gebruikt om de uitzonderlijk functionele accessoires te creëren waarvan ze weten dat ze tijdens elk avontuur nodig zijn.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie:
www.trekmates.co.uk

Volg Trekmates op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte:
#trekmates