FireLighting Kit BIO

Artikelcode: 2506

25,00 incl 21% btw

FireLighting Kit BIO

Extra info

We Go BIO! Light My Fire heeft alle plastics in zijn assortiment vervangen door bio-gebaseerde BIO-plastics. Bovendien is de herbruikbare verpakking van deze FireLighting Kit gemaakt van gerecycleerde PET-flessen.

Set van 3 Light My Fire producten
1. Swedish FireSteel BIO Scout met ingebouwd fluitje
2. Tinder-on-a-Rope 100% natuurlijk aanmaakhout
3. Grandpa's FireFork BIO: roestvast staal en bio-plastic beschermdop
Totaalgewicht van de set: +/- 105g
Verpakking: herbruikbare CircBag Small, gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen
Ontwikkeld en geproduceerd in Zweden

In deze praktische kit brengt Light My Fire drie essentiële items samen voor een geslaagd kampvuur. Het bevat alles wat je nodig hebt om je kampvuur aan te steken en worstjes te grillen
of marshmallows te bereiden. Een Swedish FireSteel BIO Scout met ingebouwd fluitje en ergonomische grip, Tinder-on-a-Rope 100% natuurlijk aanmaakhout en een Grandpa's FireFork BIO met beschermdop.
Met de FireSteel kan je onder alle omstandigheden zeer hete vonken doen ontstaan. Gebruik de schraper van je FireSteel om fijne krullen van het hout te schrapen die je met een welgemikte vonk kan doen ontbranden. Wanneer je kampvuur goed brandt, is de Grandpa's FireFork ideaal om worstjes of marshmallows te bereiden boven het vuur. Alles wat je nodig hebt is een stok van ongeveer een vinger dik en een meter lang. Zeer origineel cadeau.
Ook om de barbecue aan te steken is deze kit perfect geschikt, zeker met de hulp van enkele extra TinderSticks (apart verkrijgbaar). En uiteraard hoef je geen kampvuur aan te steken om de Grandpa's FireFork te gebruiken. Wat dacht je van enkele marshmallows als afsluiter van een geslaagde barbecue? Heerlijk!

Het Zweedse merk Light My Fire ontwikkelt unieke, doordachte, kwalitatieve outdoor producten waarbij duurzaamheid, design, kleur en functionaliteit centraal staan. Dit maakt van Light My Fire jouw metgezel in zowel de stad als in de natuur, op je werk en op reis, tijdens een picknick en tijdens een trektocht.