Spork Medium BIO 2-pack

Artikelcode: 241251

8,99 incl 21% btw

Spork Medium BIO 2-pack

Extra info

We Go BIO! Light My Fire heeft alle plastics in zijn assortiment vervangen door bio-gebaseerde BIO-plastics. Bovendien is de verpakking van deze Spork Medium BIO 2-pack gemaakt van gerecycleerd karton.

De Spork Medium is een iets grotere en langere versie van de Spork Original. Light My Fire ontwikkelde deze Spork Medium speciaal voor gebruik in combinatie met de typische zakjes gevriesdroogde of gedehydrateerde trekkingmaaltijden. Met de langere Spork Medium kan je makkelijk uit dergelijke zakjes eten. De onverwoestbare Spork is zo een trouwe bondgenoot in de strijd tegen single-use wegwerp bestek. De bio-gebaseerde Spork Medium BIO is 100% BPA-vrij, en vaatwasserbestendig. Bovendien is het materiaal ook erg warmte-resistent en geschikt om te gebruiken in potten en pannen met anti-aanbaklaag. Al deze kwaliteiten maken dat elke Spork decennia lang kan dienen.
De Spork Medium BIO is licht en compact en kan je werkelijk overal meenemen. In je rugzak, boekentas, handtas, brooddoos, heuptas, broekzak, binnenzak,... En dit zowel op festivals, op kamp, op trektocht, op reis, aan het strand, in pretparken, in voetbalstadia, op evenementen,... Zeg 'neen' tegen wegwerp bestek en zorg ervoor dat je altijd een Light My Fire Spork bij de hand hebt!

Het Zweedse merk Light My Fire ontwikkelt unieke, doordachte, kwalitatieve outdoor producten waarbij duurzaamheid, design, kleur en functionaliteit centraal staan. Dit maakt van Light My Fire jouw metgezel in zowel de stad als in de natuur, op je werk en op reis, tijdens een picknick en tijdens een trektocht.

2x Spork Medium BIO
Ideaal voor trekkingmaaltijden in zakjes
Set van 2 verschillende kleuren
Materiaal: 15% bio-plastic (Ecozen)
100% BPA-vrij
Vaatwasserbestendig
Geschikt voor in de microgolfoven
Spoon, fork, knife combinatie
Verpakking: gerecycleerd karton
Ontwikkeld en geproduceerd in Zweden