Hike-A-way is een groothandel,
onze producten worden via winkels verkocht aan consumenten.

Onze merken op televisie

02 maart 2013

Door: Hike-A-Way

naamloos

Het Hike-A-Way team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een heus media offensief. We willen de naambekendheid van onze merken (Vaude, Keen, Light My Fire, Sprayway, Edelrid, Woolpower) vergroten door zichtbaar aanwezig te zijn op televisie.

En, onze inspanningen worden beloond. Verschillende productiehuizen contacteerden ons met de vraag om hun presentator te kleden.

Met enige trots kunnen wij jullie vertellen dat tijdens de komende televisieseizoenen Vaude, Sprayway, Keen en Edelrid gedragen zal worden door verschillende avontuurlijke bekende Vlamingen.

Wij hopen natuurlijk dat deze marketing strategie onze merken meer ‘in de kijker’ zullen zetten. Dat ze in het oog zullen springen van potentiële klanten, de naambekendheid zal vergroten of een herkenningspunt kan zijn voor bestaande klanten.

 De “televiesie-spits” wordt afgebeten door een oude bekende bij Hike-A-Way. Mathias Coppens werd in 2004 al door ons voorzien van materiaal en kleding tijdens De Poolreizigers. Dit najaar is Mathias terug met een nieuw seizoen van ‘All You Need is Love’, op VTM. Tijdens zijn verwoede pogingen om mensen weer samen te brengen, draagt hij een selectie Vaude en Sprayway textiel.

Vanaf januari start ‘Dieren in nesten’ (VRT) met gloednieuwe afleveringen. In elke aflevering zit een nieuwe rubriek waarin een vader en zoon met een kano de Belgische waterwegen afvaren. Steven Coppens, die in een vorig seizoen ook al beren ging spotten in Zweden, neemt zijn 10-jarige zoon Rein op sleeptouw om de plaatselijke fauna en flora te ontdekken. In hun waterdichte tassen zit materiaal en kleding van Vaude, Sprayway, Keen en Edelrid.

Volgend voorjaar komt ook Tom Waes met een nieuw reisprogramma op de VRT. Hierin zal hij verschillende niet voor de hand liggende reisbestemmingen aandoen. Tom kwam naar onze showrooms en maakte een selectie uit de Sprayway, Vaude en Keen collecties. Hij zal ze ‘àla Tom Waes’ uittesten in extreme omstandigheden. Wij zijn al benieuwd naar het resultaat!

Productiehuis Menuet staat bekend om zijn kwaliteitsvolle fictiereeksen, o.a. ‘Code37’, ‘Katarakt’ en ‘Deadline 14/10’. Momenteel zijn de opnames voor een nieuwe 13-delig reeks volop aan de gang. Zuidflank wordt een familiedrama dat zich afspeelt tussen de Limburgse wijnranken. De uitzenddatum op VTM is voorzien voor het najaar 2013. De styliste maakte voor verschillende personages een selectie uit de Vaude, Sprayway en Keen showrooms.

Ook de derde Coppens telg was enthousiast over ons Outdoor gamma. Staf Coppens is volop bezig met het opnemen van een nieuw dierenprogramma. ‘Een Stafari voor volwassenen’ noemde hij het zelf. De uitzendingen op VTM staan gepland voor het voorjaar van 2013.

Voor Staf maakten we een mooie selectie uit het Vaude, Sprayway en Keen gamma.

 

Afbeeldingen