+ Bekijk meer foto's

Mealkit

Artikelcode: 2413

34,99 incl 21% btw

Mealkit

Extra info

We Go BIO! Light My Fire heeft alle plastics in zijn assortiment vervangen door bio-gebaseerde BIO-plastics. Bovendien is de herbruikbare verpakking van deze MealKit BIO gemaakt van gerecycleerde PET-flessen.

Think wild. Eat civilized. De 8-delige MealKit BIO van Light My Fire bevat alles wat je nodig hebt om je maaltijd te bereiden en te nuttigen. Perfect voor in je trekkingrugzak, dagrugzak of reistas. De MealKit BIO is in zijn soort de meest complete set van Light My Fire. Zijn veelzijdigheid en lichte gewicht maken hem ideaal om overal en altijd bij je te hebben. Op wandeltocht, op de fiets, op je boot of kano, in de wagen, te paard,... De MealKit BIO komt altijd van pas.

Hij omvat 1. Lid/Plate, een gekleurd deksel dat als bord kan dienen, 2. Plate/Bowl, een grijs bord dat ook als kom kan dienen, 3. Spork Original, de iconische Spoon-Fork-Knife combinatie, 4. Pack-up-Cup, een opvouwbare drinkbeker met deksel, 5. CuttingBoard Plus, een gecombineerde snlijplank en vergiet, 6. SnapBox Original, een waterdicht potje, 7. SnapBox Oval, een tweede en groter waterdicht potje, 8. Harness, een uniek ontwikkelde rekker om alles veilig bij elkaar te houden.

De MealKit is niet zomaar een brooddoos of lunchbox set. Light My Fire kiest in de strijd tegen single-use wegwerp bestek en wegwerp borden resoluut voor duurzaam, recycleerbaar bio-gebaseerd BIO-plastic. De volledige MealKit BIO is nagenoeg onbreekbaar bij normaal gebruik, 100% BPA vrij, vaatwasserbestendig, geschikt voor de microgolfoven en eindeloos herbruikbaar wegens zijn kwaliteit. Bovendien voldoet de MealKit BIO, net zoals alle andere producten van Light My Fire, aan alle normen betreffende de voedselveiligheid. Alle onderdelen beschikken over een verklaring van overeenstemming voor materialen en voorwerpen bestemd om met levensmiddelen in contact te komen.

Totaal gewicht: 384 gram
Afmetingen: 194 x 194 x 61 mm
Deksel/bord: 500 ml
Bord/kom: 900 ml
SnapBox Original: 170 ml
SnapBox Oval: 320 ml
Pack-up-Cup: 260 ml
Materiaal Spork: 15% bio-plastic (Ecozen)
Materiaal overig: meer dan 95% bio-plastic (Terralene)
100% BPA-vrij
Vaatwasserbestendig
Geschikt voor de microgolfoven
Dankzij de vorm compatibel met Grandpa's FireGrill
Blijft drijven
Verpakking: herbruikbare CircBag Medium, gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen
Ontwikkeld en geproduceerd in Zweden

Het Zweedse merk Light My Fire ontwikkelt unieke, doordachte, kwalitatieve outdoor producten waarbij duurzaamheid, design, kleur en functionaliteit centraal staan. Dit maakt van Light My Fire jouw metgezel in zowel de stad als in de natuur, op je werk en op reis, tijdens een picknick en tijdens een trektocht.