Firegrill

Artikelcode: 4301900010

30,00 incl 21% btw

Firegrill

Extra info

Grandpa's FireGrill is een super handig hebbeding voor iedereen die houdt van grillen boven een kampvuur. Alles wat je verder nodig hebt is een stevige stok van ongeveer een vinger dik en een meter lang.
Dit slim ontwikkelde product van Light My Fire is veelzijdiger dan je denkt. De 'pootjes' die de FireGrill fixeren op een stok kan je ook gebruiken om hem te blokkeren als hij open staat. Op die manier klapt de FireGrill niet meer dubbel en kan je deze ook als een horizontaal rooster gebruiken.
Ook de vorm is niet toevallig gekozen. Als je deze Grandpa's FireGrill toevouwt met de pootjes aan de binnenkant (zoals hij verpakt zit), dan kan je hem perfect opbergen in de Bowl en Plate van Light My Fire zoals je deze vindt in de LunchKit of de MealKit. Ideaal!
Kortom een fascinerend en compact product om al jouw kampvuurervaringen te verbeteren en je outdoor cooking skills naar een hoger niveau te tillen. Een kleine forel klaarmaken? Groenten grillen? De perfecte kampvuur croque bereiden? De mogelijkheden zijn eindeloos. Buiten smaakt toch alles beter!

Het Zweedse merk Light My Fire ontwikkelt unieke, doordachte, kwalitatieve outdoor producten waarbij duurzaamheid, design, kleur en functionaliteit centraal staan. Dit maakt van Light My Fire jouw metgezel in zowel de stad als in de natuur, op je werk en op reis, tijdens een picknick en tijdens een trektocht.

Materiaal: 100% roestvast staal
Afmetingen: 155x165x25mm
Gewicht: 106g
Als gesloten grill of open rooster te gebruiken
Gesloten grill in 2 standen (hoogtes) te gebruiken
Compact opvouwbaar
100% BPA-vrij
Dankzij de vorm compatibel met o.a. LunchKit BIO en MealKit BIO
Verpakking: gerecycleerd karton
Ontwikkeld en geproduceerd in Zweden