Fire Fork BIo 2-pack

Artikelcode: 2302

13,00 incl 21% btw

Fire Fork BIo 2-pack

Extra info

Een aantal jaren geleden ging een man met zijn kleinzoon kamperen. Aan het kampvuur nam hij een stuk staaldraad en vormde deze tot de meest veelzijdige houder die we ooit hebben gezien.
Het design van de Grandpa's FireFork van Light My Fire is geïnspireerd op zijn ingenieuze ontwerp en is voorbestemd om een moderne klassieker te worden. Dankzij de beschermdop in BIO-plastic kan je je FireFork veilig opbergen in je rugzak. Deze set bevat twee FireForks met beschermdop.

Gebruik je FireFork BIO om marshmallows en hotdogs te grillen, om een maïskolf te roosteren, enzovoort. Zowat alles wat je kan bedenken kan je grillen met de Grandpa's FireFork.
Just add a stick: alles wat je nodig hebt is een stevige stock van een vinger dik en de juiste lengte (vanaf een meter lang). De FireFork klemt zich rond de stok en je kan lekker beginnen grillen. De gebogen punten houden je voedsel stevig vast. Grandpa's FireFork is bovendien ook een geweldige vuurpoker.

Het Zweedse merk Light My Fire ontwikkelt unieke, doordachte, kwalitatieve outdoor producten waarbij duurzaamheid, design, kleur en functionaliteit centraal staan. Dit maakt van Light My Fire jouw metgezel in zowel de stad als in de natuur, op je werk en op reis, tijdens een picknick en tijdens een trektocht.

Inhoud: 2x Grandpa's FireFork BIO
Gewicht: 2x18g
Lichtgewicht, maar toch duurzaam
Materiaal FireFork: roestvast staal
Beschermdop voor veilig en eenvoudig opbergen
Materiaal beschermdop: meer dan 95% bio-plastic (Terralene)
100% BPA-vrij
Vaatwasserbestendig
Verpakking: gerecycleerd karton
Ontwikkeld en geproduceerd in Zweden