Hike-A-way is een groothandel,
onze producten worden via winkels verkocht aan consumenten.

Edelrid

edelrid-01-4c-bg-20_RGB

Hike-A-Way is agent voor Edelrid in de Belux. Neem een kijkje op de website van Edelrid voor specifieke productinformatie.

Onze vier divisies maken ons grotendeels onafhankelijk van marktfluctuaties. Sport, Veiligheid, ‘Customer made producten ‘en Avonturenparken - in de loop der jaren hebben we een solide basis gebouwd.  Dit geeft ons de nodige vrijheid voor creativiteit en voldoende ruimte voor de ontwikkeling van de beste producten in elk segment. Al onze ontwikkelingen hebben echter één ding gemeen: bergsport.

Dit zijn onze roots en onze passie. Het laat ons grenzen overschrijden en onze doelen steeds hoger stellen. Maar bergsporten zijn ook een solide basis voor stabiliteit in de markt. Onze expertise die in de loop van de decennia is opgedaan, wordt ook in alle bedrijfssectoren weerspiegeld.

We creëren synergiën door kennisoverdracht van specialisten in hun vakgebied intelligent samen te brengen met die van andere gebieden – om zo nog betere producten te creëren en te streven naar nog meer tevreden klanten.


0 producten

Geen producten